Najnovšie recenzie zo sekcie Radiátory
cena
Maly radiator, co povedat viac...
- cena oproti Korad a Korado 20-30% nizsia
- ponukaju dlhsiu zaruku ako Korado aj ked neviem kto ju po 2 rokoch uzna :-)
- tieto radiatory su velmi casto pouzivane v Zapadnej Europe, takze im urcite verim
- lakovanie oproti Korad a Korado je asi o 10% horsie, ale stale si myslim ze dostatocne
Montovacie konzoly je lahsie namontovat lebo staci 10 vrtak, kdezto pri Korad/o je treba 13 cm. Finalne nastavenie je pohodlnejsie u Korad/o s plastovymi skrutkami v stene.
- kvalita
- Nákup bez zbytočného behania po obchodoch.
- Žiadne
- dobrý pomer cena a kvalita
dlhoročné skúsenosti s uvedeným produktom
Neviem.
- kvalitný radiátor za dobrú cenu
Bolo to ok
super
super
- Perfektny
Prehladnost, rychlost, cena.
- slovensky produkt
- dobre recenzie
Vyhodna cena, slovensky vyrobca a dobre recenzie.
- Velmi kvalitne spracovanie detailov.
- Komplet montazny material aj s blendom na uzavretie jednej strany v pripade pouzitia el. vykurovacej tyce.
- nic
Velmi pekny vzhlad. Uzky, teda zmesti sa aj do malej kupelne. My ho pouzivame na susenie uterakov. Dal som tam 300W vykurovaciu tyc. Ta ma max teplotu 60°C a to bohate staci.
- Slušný dizajn.
- Kvalitná povrchová úprava.
- Jednoduchá montáž (návod dodaný).
- Možnosť upevnenia pomerového merača tepla.
- Pre mňa vyhovujúce rozmery.
- Pre pripojenie na staré rozvody tepla je potrebná redukcia rozmerov pripojovacích prvkov.
Keďže som už tento produkt použil pri rekonštrukcii staršieho bytu u dcéry k plnej spokojnosti, rozhodol som sa pre neho aj ja.
Výhody som popísal vyššie.
Produkt odporúčam. A nie len do kúpeľne. Ja ho nainštalujem do kuchyne.
Sapho CARISMA 500 x 1000 mm 1801-14
Pridané: 21. novembra 2016
(naposledy upravené 21. novembra 2016)
Zakúpený v SVET KÚPEĽNE
- Nie moc kvalitný výrobok.
- Rozteč na rúrach nebola presna, bol problem k radiatoru pripojiť armaturu.
- Šírka rebríka bola v každom oblúku iná +/- 1cm čo bolo vidno až ked sa radiator namontoval.
Jedine plus tohto rebríka je že mi vyhovoval typ pripojenia a rozmerovo vošiel na miesto kde bol planovaný
- Vsetko OK
Vsetko OK
Spĺňa moje požiadavky
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »